Bruiloft – het feest

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vervolg van Getrouwd!:
Na de plechtigheid werd er gefeliciteerd en op het terras aan het Amsterdam-Rijnkanaal champagne gedronken en daar heeft Petra haar vader zijn speech gehouden. Petra en Paul zijn daarna naar de zeilschool in Loosdrecht gegaan om een fotoreportage te laten maken. Paul’s zus en moeder zijn naar het hotel in Vreeland gegaan om daar nog iets te regelen voor de huwelijksnacht. Ondertussen hebben de andere gasten zich vermaakt in Maarssen. De jongste daggasten (de neefjes en nichtje van het bruidspaar) hebben zich geweldig vermaakt met kussens van de banken buiten en de ballonnen binnen, die aan het plafond hingen.

Om 17.45 u. kwamen Petra en Paul weer terug en zijn we om 18.00 u. gaan eten. Dat was erg lekker. De blauwe bruidstaart met de duikertjes erop was het toetje, erg lekker maar zeer machtig.

Om 20.00 u. begon het feest met DJ Peter Snijders. Iedere gast mocht een wens op een kaartje schrijven en dat bevestigen aan een roos. Als het bruidspaar bij hen geweest was konden ze hem in een vaas zetten die op de tafels stonden. Het was dus een soort receptieboek.

Er waren ook “glowsticks” waar je brilletjes, armbandjes of kettingen van kon maken. Erg leuk, vooral de kinderen vonden het leuk. Die hadden ook veel lol met de blauwe en witte ballonnen. De oudste is de hele avond aanwezig geweest, heeft zich uitstekend vermaakt met de ballonnen en de “glowsticks”, de andere drie hebben boven heerlijk liggen slapen.

Na de dansjes, hapjes en drankjes hebben wij ze om 00.30 u. uitgezwaaid met sterretjes, nadat ze eerst nog een wensballon opgelaten hadden. Met ballonnen aan hun auto zijn ze vertrokken naar Vreeland voor een geweldige huwelijksnacht. (Hoop ik tenminste).

Het was een geweldige dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.