Welkom op mijn duikfoto pagina’s

Welkom bij mijn duikfoto’s op www.molensky.com voor foto’s uit Nederland en verschillende andere landen. In Nederland foto’s van onder andere ‘De Beldert’, Maarseveen, Vinkeveen, ’t Koepeltje en andere duikstekken door Nederland.

Ik heb helaas al een tijdje geen nieuwe duikfoto’s toegevoegd. Dit komt omdat ik een vervelende oplichtende pixel op al mijn foto’s heb gevonden en dus een defecte CCD van mijn camera vermoed. Ik heb mijn camera ter reparatie aangeboden bij de winkel en hopelijk mag ik hem snel terug verwachten.

Helemaal omdat ik in de tussentijd ook nieuwe accesoires voor mijn digitale camera heb gekocht. Ik ben reeds in het bezit van een onderwaterhuis voor deze camera. Sinds enige tijd heb ik nu ook mijn verzameling uitgebreid met een flitser met bijbehorend onderwaterhuis. Ik heb nog een niet onbelangrijk onderdeel, een beugel om de flitser aan mijn camera te bevestigen, in bestelling staan. De enige accesoires die nu nog ontbreken aan mijn huidige set zijn de onderwater macro– en groothoekvoorzetlensen.

Wel is het testen van de nieuwe foto-album software afgelopen en heb ik besloten om deze software permanent te gebruiken. De oude links heb ik verwijderd en zullen op niet al te lange termijn toegevoegd worden aan het nieuwe album. Wil je weten wat er al staat? Kijk dan alvast in de gallerij naar de aanwezige foto’s.