Welkom op mijn duikfoto pagina’s

Een nieuwe camera!
Zo, eindelijk weer wat nieuw nieuws. Ik heb mijn Olympus vervangen en de keuze is gevallen op de Canon G7. Het is geen spiegelreflex geworden zoals ik wou. Het financiele plaatje valt toch wat ruimer uit in vergelijking met een compact camera. Ook hier heb ik weer de hele zantekraam bij gekocht om onderwater foto’s mee te maken.

Nog even een paar dagen en dan staan er weer nieuwe foto’s in de gallerij. We zijn net terug van een twee weken vakantie naar Bali. Hier hebben we 5 keer 2 duiken op een dag gemaakt en eentje ’s nachts. Het was alweer zo’n tijd na de vakantie naar Turkije en hebben dan ook volop genoten. Ik hoop dat ik nog voldoende ruimte om de disk heb. In totaal heb ik bijna 8 Gigabyte aan foto’s genomen (1500 stuks). Hier zitten ook dagtrips bij, maar toch…

In iedergeval weer welkom bij mijn duikfoto’s op www.molensky.com voor foto’s van duikstekken uit Nederland en verschillende andere landen. In Nederland zijn de foto’s van onder andere ‘De Beldert’ bij Tiel/Zoelen, Maarseveense Plassen, Vinkeveense Plassen (voornamelijk Zandeiland 4), ’t Koepeltje of Paviljoen de Stormvogel, Oostvoorne in Zeeland, maar ook andere duikstekken door heel Nederland.

Binnenkort dus weer nieuwe foto’s van de buitenland vakantie naar Bali. Maar eerst ben ik deze week begonnen bij een nieuwe werkgever. Na ruim 7 jaar heb ik afgescheid genomen bij mijn vorige werkgever. Ik blijf wel werkzaam in dezelfde branche en zelfs in dezelfde plaats. Maar in plaats van de techniek ga ik mijn dag vullen met werkzaamheden als accountmanager bij TietoEnator. De officiële titel is ‘Service Account Manager‘.