Curriculum VitaeCurriculum Vitae

Huidige werkgever

Amersfoort
Dienstverband: april 2007 tot heden

Functie: Technisch Applicatie Beheerder
De Technisch Applicatie Beheerder is binnen het service team de aangewezen persoon om werkzaamheden aan Contact Center applicaties uit te voeren en te waken over de technische en functionele kwaliteit daarvan. Dit gebeurd door het uitvoeren van preventieve werkzaamheden, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van adaptieve verzoeken. Deze applicaties kunnen zowel standaard producten zijn, die zijn aangepast aan de wensen van de klant, als specifiek voor de klant gebouwd maatwerk.

Em@ilco logo

Koningin Wilhelminalaan 1 te Amersfoort
Dienstverband: maart 2000 tot april 2007
Bijzonderheden: sinds januari 2005 deelnemer in de onderneming via personeelscertificaten
Bijzonderheden: Emailco is in augustus 2008 overgenomen door Truston BV in Houten

Functie: ondersteuning productontwikkeling
Sinds 2004 verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle (deel)oplossingen die mijn werkgever aan haar afnemers biedt door middel van onder andere Quality Assurance en Defect Tracking. Deze functie voer ik in combinatie met de werkzaamheden van support engineer uit. Tevens ben in ook verantwoordelijk om, samen met de projectmanager, productverbetering te signaleren en formuleren. Als ontwikkelaar schrijf ik ook voorstellen met betrekking tot het verbeteren of uitbreiden van bestaande functionaliteiten.

Functie: developer en projectmanager e-mail marketing
Tussen 2001 en 2004 als developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een eigen softwareproduct voor e mail marketing en integratie in onze klantcontact oplossing. Gelijktijdig als projectmanager verantwoordelijk voor planning, inrichting en testen van campagnes, alsook advisering aan de klant op basis van resultaten en ervaring.

Functie: support engineer
Sinds juni 2001 verantwoordelijk voor het technische systeembeheer van onze multi-channel klantcontact oplossing voor alle klanten, zoals UPC, Essent, VVV Texel, SNS Bank en T Mobile. Als support engineer ben je verantwoordelijk voor alle adhoc technische contacten, en opvolging hiervan. Variërend van verwijzen naar de handleiding, tot het registreren en reproduceren van mogelijke product defecten.

Functie: product specialist
Verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de projectmanager bij implementaties van en integratie met onze multi-channel klantcontact oplossing. Als product specialist heb ik bij klanten, zoals SNS Bank, ABP en D reizen, de installatie en vervolg upgrades verzorgt.

Functie: systeembeheerder
In 2000 begonnen als parttime systeembeheerder voor de interne organisatie. Hieronder valt het beheren van de werkplekken, de interne infrastructuur, externe verbindingen (ISDN, leased line en later xSDL) en software- en serverbeheer voor de kantooromgeving (exchange, RAS/VPN, firewall).

ABZ logo

Huis ter Heideweg 30 te Zeist
Dienstverband: in 1999
Bijzonderheden: Stageplek. Tegenwoordig onderdeel van Solera, Inc.

Functie: Medewerker Marketing
Als stagiair heb ik me beziggehouden met het onderzoeken van diverse bronnen voor aanschafprijs en restwaarde van bruin- en witgoedartikelen. En of het gewenst is door diverse verzekeraars om deze kennis te ontsluiten en aan schade-experts aan te bieden. Mogelijke toepassingen zijn uitkering in natura of herkenning van fraude in de aangifte.

C.A.S. Maarn

Volledige naam: Computer Assemblage Service
Kapelweg 22 te Maarn
Dienstverband: 1998 tot 1999
Bijzonderheden: Stageplek. Failliet verklaard in 2000.

Functie: Stagiair
Als stagiair heb ik me beziggehouden met de logistieke uitdagingen voor een bedrijf met 3 fysieke vestigingen. Hoe kunnen de kosten voor transport en voorraden zo laag mogelijk gehouden worden, terwijl de beschikbaarheid voor assemblage of balieverkoop zo optimaal mogelijk gehouden kunnen worden.

VTN logo

Plantijnweg 32 te Culemborg
Dienstverband: maart tot september 1997
Bijzonderheden: Stageplek. Tegenwoordig maakt Verenigde VTN Bedrijven deel uit van de Koninklijke BAM groep.

Functie: Medewerker Kwaliteit, ARBO en Milieu
De KAM-afdeling is verantwoordelijk voor toezicht op het beleid voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu zoals vastgelegd in interne procedures, certificering en overheidsregelgeving. In maart 1997 heb ik onderzoek gedaan naar brandveiligheidsaspecten. Tevens heb ik audits bijgewoond een aantal thema.s voorbereid voor periodieke veiligheidsbesprekingen. Gedurende mijn dienstverband heb ik milieuaspecten onderzocht, met de aandacht op waar de bedrijfsprocessen aangepast moeten en kunnen worden om te voldoen aan milieubeleid, besparing van kosten en vermindering van risico.

Opleidingen

 • Ingenieur Technische Bedrijfskunde [Bachelor of Engineering]
  van september 1995 tot 30 april 2004
  Hogeschool van Utrecht
 • VWO-6
  van september 1988 tot juli 1995
  Revius Lyceum te Doorn

Cursussen

 • Oracle Database Operator [ODBO]
  tijdens werkzame carrière bij mijn huidige werkgever
  Centric
 • Ondernemers Vaardigheden [AOV]
  30 april 2004
  Hogeschool van Utrecht
 • Baan IV
  tijdens studie Technische Bedrijfskunde
  Hogeschool van Utrecht